PÅSKAFTON

Snacka om att dagarna och högtiderna är som bortblåsta i dessa tider vi befinner oss i just nu. Högtiderna blir inställda för dom flesta och de känns som en enda stor gegga i mitt huvud. Jag har inte känt att det är påsk för fem öre. Vi hade egentligen tänkt att bara stanna hemma igår men sedan bestämde vi oss för att åka ut till sambons landställe.

När vi kom fram så tog de inte lång tid innan männen tog med barnen för att dra ut och fiska. Jag tänkte följa med ner och sätta mig på bryggan men fy vad de blåste där nere. Så gick upp till huset istället och bara njöt av tystnaden. De är något speciellt lugn när man är ute på landet, jag blir så harmonisk på något sätt.

När dom kom tillbaka från fiskandet så bjöds det på lite snacks innan middagen. Vi drack och åt gott. Bara hade de otroligt mysigt.

Till middag bjöds det på lamm och rotfrukter i ugnen. Sedan avslutades kvällen med lite efterätt. Trots kallt och blåsigt väder så blev de en super mysig dag. Dock absolut ingen känsla över att de var påsk men mysigt hade vi det i alla fall. Jag och sambon var hemma vid halv tio och då gick vi direkt och la oss.

Gillar