På psykiatrin

Jag hade så otroligt svårt att kliva upp imorse. Jag somnade någon gång efter klockan ett igår. Har fått så otroligt svårt för att somna om nätterna. Alarmet ringde klockan sju och jag kunde verkligen inte kliva upp. Sambon fick väcka mig flera gånger innan benen orkade resa på sig. Klev upp & gjorde oss i ordning för att åka till Karolinska inför mitt möte.

Kände mig alldeles groggy, var illamående och hade ångest men de var bara att sätta sig i bilen och åka. När vi väl kom fram så tog de oss ca tjugo minuter att leta oss fram till vart vi skulle. Som tur var så var vi i god tid.

När vi väl hittat rätt så tog de inte lång tid innan jag fick komma in och träffa psykologen. Samtalet gick bra, jag fick berätta från start till nu om min psykiska ohälsa och allt som jag gått igenom. De kändes väldigt bra att dom ville ta allt från början. De tidigare psykologerna som jag vart hos har inte ens frågat om min uppväxt eller hur jag var i tonåren.

Vi pratade i ca en timma och den timman gick fort. Egentligen har vi inte kommit fram till så mycket förutom att jag har alldeles för mycket som pågår i mitt huvud vilket har gjort att mitt psyke är utmattat. Allt ifrån depression, ångest, fobier till mat-problem. Vi hann knappt gå igenom hälften av allting innan vi var tvungna att avbryta men vi ska ses om en vecka igen för att fortsätta.

De enda vi kom fram till är att jag ska skriva ner nackdelar och fördelar med mina fobier, hur de ser ut nu. För att sedan skriva ut nackdelarna och fördelarna skulle se ut om vi lyckades med en förändring. Vi pratade även mycket om mediciner och hon vill att jag ska testa en ny medicin som heter Voxra. Så de ska vi också prata om nästa vecka.

Men utöver de så sades de inte så mycket som kan vara intressant för er. Jag berättade min historia så nu får vi se vad som händer nästa torsdag. Då ska vi fortsätta min historia, planera min utredning samt diskutera sjukskrivning och mediciner.

Gillar

Kommentarer