NÄR SKA DE TA SLUT?

Coronaviruset fortsätter att spridas och antalet personer som insjuknar men även där ökar. Igår läste jag för första gången om en kvinna som gått bort på grund av detta virus utan att hon haft några underliggande sjukdomar. De är först nu som jag faktiskt börjar känna mig lite rädd för detta virus. Vad är de som gör att man dör? Vilka källor ska man läsa? Jag följer Folkhälsomyndighetens presskonferens varje dag men de känns som att de säger samma sak varje dag. De känns inte som att man får någon nyttig fakta.

Samtidigt som detta händer i världen så har jag varit sjuk i nästan en månads tid nu. Förkylningen går upp och ner, vissa dagar är jag mer sänkt än andra men fortfarande ingen feber. Men de är så jobbigt att gå och känna sig konstant utmattad i en månads tid. Jag vill bara sova bort dagarna.

Trots detta så försöker jag ändå hålla igång, målar så mycket som möjligt och tar mig i alla fall ut på minst en promenad om dagen men så fort jag gjort något så måste jag vila. Min kropp ska vi inte ens tala om, jag har så ont i min rygg att jag blir galen.

Jag vill bara att allt ska återgå till de vanliga och att jag ska få må bra igen. Coronavirus eller inte, jag vill må bra!

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
jag Tror de kommer hålla på tills nästa år tyvärr.
nouw.com/jagochminahjärtan
lljonsson
lljonsson,
Ja, de är ju bara att vänta och se.
nouw.com/lljonsson