När allt skiter sig

När man trodde att allting äntligen gick åt rätt håll så fick man en käftsmäll tisdagen den 11/2. Jag var på min lunch, jobbade stängning den dagen. På min lunch så fick jag ett brev av personen som intervjuade mig. Åt min låda och i slutet på min lunch så öppnade jag brevet för att se vad som låg i. Fick en chock när jag läste vad de stod och kände bara för att börja gråta.

Dom hade valt att avsluta min provanställning, varför vet jag inte eftersom jag inte fick någon förklaring. Jag hade önskat att dom i alla fall satt sig ner och pratat med mig istället för att bara ge mig ett brev. Jag kände verkligen att de kunde funka på detta jobb men efter denna händelse så känner jag att jag inte vill arbeta för ett företag som sköter detta så här. Otroligt besviken faktiskt.

Jag har kämpat med att knappt uppdatera mina sociala medier bara för detta jobb, jag brukar alltid vara öppen & skriva om min psykiska ohälsa för att hjälpa andra men de har jag fått avstå men nu har man ännu en sak att lära andra. För jag antar att dom sagt upp mig för att jag varit hemma vid tre tillfällen på två veckor, men de är bara vad jag antar.

Så nu är det bara på’t igen. Jag ska till psykiatrin på fredag och en liten del av mig hoppas att dom vill sjukskriva mig så att jag slipper oroa mig för pengar. Samtidigt så vill en annan del av mig bara hitta ett nytt jobb så fort som möjligt. Jag är så kluven kring allting och ena delen av mig vill berätta för kommande arbetsgivare om min psykiska ohälsa men om jag gör de så känns de som att jag aldrig kommer få ett jobb.

Vad hade ni gjort i min sits? Berättat för era arbetsgivare om hur ni mår eller struntat i de?

Jag mejlade denna tjej som gav mig brevet när jag slutat jobbet eftersom hon inte var kvar när min lunch var över. Jag sa att jag ville boka in ett möte angående detta brev. Dagen efter så ringde hon mig och förklarade på telefonen. Jag sa att jag var otroligt besviken på hur allting hade skett, att hon inte ens kunde sätta sig ned och prata med mig om de.

Hennes förklaring till varför dom valt att avsluta min provanställning var för att de ansvariga för kassan/infon tyckte att jag inte verkade intresserad av att lära mig något, vilket låter helt sjukt i mina öron. För de första så har jag haft flera olika personer som gett mig en introduktion vilket har lämnat mig förvirrad eftersom alla säger olika saker.

För de andra så har jag stått en enda hel dag i infon för alla andra dagar har dom flyttat mig till kassan. Så de är inte konstigt att jag inte lärt mig något i infon när jag inte fått arbeta något där? Jag tycker att deras anledning till min uppsägning låter helt fel men de finns inget jag kan göra. Nu ska jag jobba till min sista dag som är den 24/2 & jag har önskat att få jobba mina sista pass i kassan eftersom de är där som jag är som mest bekväm.

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
Känner så med dig, var med om något liknande för några månader sedan. Men du har de helt klart bättre utan dom
nouw.com/seagullcrying