Mitt 2020

Mitt 2020 började med att jag fyllde 25, fick jobb på Bauhaus efter att ha gått hemma i två års tid. Friade även till mannen & han sa ja! I 𝐅𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢 bytte jag anti depressiva mediciner & började hitta intresset för att måla abstrakta tavlor. Mina tavlor syntes på hemnet! 𝐌𝐚𝐫𝐬 månad började med besök på psykatrin & efter tre års tjafsade med olika läkare så blev jag ÄNTLIGEN sjukskriven efter att ha blivit uppsagd från Bauhaus. Jag & sambon firade även 8 år tillsammans.

I 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥 kom katthemmet & hämtade Zeta. En skygg katt vi haft i 5 års tid utan framgång. Vi fick inte röra honom och absolut inte närma oss. Efter att de fångat in honom & tagit honom till katthemmet så beslöt dom för att avliva honom för att han var så rädd för alla människor. Mitt hjärta brast verkligen. 𝐌𝐚𝐣 månad var en sällskaps-månad. Vi träffade familjen & vännerna väldigt mycket. I 𝐉𝐮𝐧𝐢 blev det högsommar. Jag & mannen åt middag på en klippa i solnedgången med havet framför oss. Sommarkvällar med vännerna & dagarna spenderades på stränder med familjen. 𝐉𝐮𝐥𝐢 var kommen & det blev dags att plantera blommor i trädgården. Min lillasyster sov även över hos oss några nätter denna månad. Den årliga trippen till vännernas landställe i Hasses inföll sig också i Juli.

I 𝐀𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭𝐢 spenderade vi några dagar tillsammans med min familj på Bullandö där mina föräldrar hyrt en villa. Magiska sommarkvällar, kräftskivor & husvisningar. I 𝐒𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 fyllde mannen 30 år & de firades med en hotellvistelse på Birger Jarl. I slutet på September vankades det 30-års fest! 𝐎𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫 månad började med en vistelse på Grand Hotel Saltsjöbaden. Jag började även med Makramé & fick reda på att jag skulle bli moster igen. 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 månad bestod av bak, fotograferingar & julpyssel. I slutet av månaden så hände en väldigt personlig sak som kommer förändra hela vårt liv. I 𝐃𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 kom julpyntet upp, vi hade de årliga julbaket där vi stoppade korv med familjen. Jag & mannen firade julafton hemma, ensamma för första gången någonsin. I December fick vi även ett missfall.

Så tack 2020 men jag är SÅ REDO för 2021 ✨ 💫🥂

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Låter som ett fint och jobbigt år. Hoppas 2021 blir mer positivt, ta hand om dig - och gott nytt år!

nouw.com/psykiskohalsablogg
lljonsson
lljonsson,
Ja verkligen. Tack detsamma!
nouw.com/lljonsson