min vecka i bilder

MÅNDAG - de var en lugn dag hemma, de enda vi gjorde var att Hampus körde mig till affären för att jag behövde handla inför ett samarbete. Han satt kvar i bilen och jag sprang in. Satt sedan och kollade på serier hela dagen.

TISDAG - vårt staket var äntligen färdigt denna dag. De blev aningen högre än innan och vitt istället för rött vilket jag tycker blev otroligt fint. Är super nöjd med hur de blev!

Hände inte mycket denna dag förutom att jag slog in Hampus presenter eftersom han fyller år den 13e. Var tvungen att svänga förbi Rusta för att köpa inslagspapper & insåg då att Rusta redan startat med julen.. lugna er lite kanske. Haha

ONSDAG - Hampus lediga dag. Han jobbar ju varannan helg så denna dag var han ledig. Eftersom han var sjuk förra veckan och han äntligen var frisk så bestämde vi oss för att åka till Uppsala.

Vi åkte dit och åt lunch på Tugg för att sedan strosa runt lite i den mysiga staden och fota lite.

TORSDAG - de var den första morgonen som jag faktiskt frös på morgonen. Så de var bara att ta på sig stickade mjukiskläder. Nu är hösten här på riktigt. Fick hem ett super fint paket av Mandel Design som jag ska fota. De har så otroligt fina kläder. Ni måste kika in dom!

FREDAG - redan fredag. Jag vaknade imorse och hade ont i magen. Tanken var att jag skulle åka in till stan för att möta Hampus men de fick vi avboka. Jag har legat i sängen hela dagen. Har känt mig helt slut hela dagen. Haft ont i magen till och från.. så detta blir en dag hemma framför datorn.

Gillar