min nyårsafton

i torsdags efter sambons jobb så var det dags att åka till stoffe och dessi för att fira in det nya året.

Väl hemma hos stoffe och dessi så började grabbarna att förbereda allting inför tre rätters middagen. Först ut till förrätt blev det den klassiska skagen-toasten tillsammans med en kammussla. Otroligt gott!

Till varmrätt bjöds det på en god köttbit, ugnsrostade grönsaker samt hemmaslagen bearnaisesås. Det friterades även lite grönkål.

Mellan varmrätten och efterrätten så satt vi mest vid bordet och pratade. Jag skrattade så att jag hade ont i magen denna kvällen. Mellan alla rätter så sprang vi även mellan soffan och matbordet för att vi alla spelade bingo lotto. Den enda som vann något var jag, en ny lott.

Bara en halvtimma innan tolvslaget så började vi med efterrätten. Samtidigt som några av de andra i sällskapet skulle dricka hot shots. Till efterrätt blev det marängsviss, vilket är min favorit!

När efterrätten var i magen så blev det stressigt ut för att fira in det nya året. Några få raketer såg vi allt men vi hade inga. Vi körde på tomtebloss. Jag måste säga att de känns inte som nyår om det inte smälls raketer.. haha.

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,

Så fina bilder! Gott nytt år 🥳

nouw.com/elinm
lljonsson
lljonsson,

Tack snälla & detsamma 🥰

nouw.com/lljonsson
isvarmt
isvarmt,

sån otroligt mysig känsla i bilderna! Härligt nyår 😃

nouw.com/isvarmt
lljonsson
lljonsson,

Tack snälla 🥰

nouw.com/lljonsson