Min måndag i bilder

I måndags var både jag och sambon lediga. Eller ja, jag är ju arbetslös nu men ändå skönt att ha en dag tillsammans. Min mage höll mig vaken hela natten från söndagen till måndagen så fick inte speciellt mycket sömn. Men sambon väckte i alla fall mig vid halv tio och då klev jag upp.

Tog och åt några majskakor innan vi begav oss till återvinningen för att kasta lite skräp. När vi hade gjort de så lämnade jag tillbaka mina arbetskläder till Bauhaus. Känns faktiskt ganska skönt att slippa gå dit med tanke på hur dom sköter saker och ting.

Efter Bauhaus så åkte vi ner till centrum och strosade runt ett tag i lite olika butiker mest för att döda tid. När klockan slagit halv tre så var de dags för oss att gå till Synsam för att sambon hade tid. De var dags att hämta ut hans nya glasögon och oj vad fina dom var på honom. Därefter så åkte vi hem & jag började laga middagen som bestod av lax med potatis och pesto. Otroligt gott!

Magen var bra resten av dagen & jag fick behålla majskakorna men så fort jag åt middag så ville inte magen längre. Så resten av kvällen tog jag de lugnt i sängen medan sambon var iväg och spelade innebandy. En lugn men ändå mysig dag!

Gillar