MIN KONST

Jag har aldrig varit en person som gillat att måla, ber du mig rita en blomma så ser den hemsk ut men det är något underbart med att arbeta med pensel och olika tekniker, olika material och olika konsistenser. Jag har verkligen hittat min grej, jag vill måla hela dagarna. Förut kände jag alltid att jag måste fota så att jag har något att lägga upp på min Instagram men de senaste veckorna har jag inte ens brytt mig för nu fokuserar jag på något helt annat.

Att skapa konst kan vara de absolut roligaste jag någonsin har gjort, dessutom är de otroligt rogivande och de finns aldrig ett slut för de finns alltid fler tekniker man kan testa. Jag har verkligen funnit något som jag brinner för och därför så ligger både bloggen & instagram på paus just nu.

Jag fokuserar istället på att uppdatera min konstnärssida @madebylouisee där ni får följa mitt arbete och även göra beställningar. Jag har redan lyckats sälja lite och det är verkligen super kul. Att just min konst får hänga i någon annans hem, de är en mäktig känsla. De är något underbart med att ha ett värk som ingen annan har eller någonsin kommer få i sitt hem.

Så följ gärna min sida för att se min konst, kanske är du intresserad av att göra en beställning. Just nu har jag en giveaway så var gärna med i den. Vi hörs när vi hörs, kram!

Gillar