Min julafton

Tänkte dela med mig av lite bilder från Julafton. Jag började julaftons morgonen med att ta en krispig promenad ner till gymmet. Det känns riktigt bra att ha kommit igång igen efter nästan ett års uppehåll. Denna gång så blev jag medlem på gymmet som jag var medlem på allra först för ca tre år sedan. Betydligt mindre kedja vilket betyder betydligt mindre folk. Ett stort plus i kanten är att de har solarium också.

När jag kommit hem från gymmet så åt jag frukost i form av rester från dagen innan. Tog sedan en dusch och inväntade att sambon skulle komma hem från jobbet. Vid klockan 15 kollade vi på Kalle samtidigt som vi ordnade inför middagen. Mannen har varit så duktig som vanligt när det kommer till maten. Rökt skinkan i sin nya grill, gjort specialare på revbenen. Han är bra duktig på mat han!

Efter middagen tog vi en härlig promenad innan vi slog oss ner i soffan för att öppna lite paket. Spenderade sedan kvällen i soffan framför filmer. En julafton helt i min smak. Detta var precis vad jag behövde i år. Lugn och ro.

Jag hoppas att ni haft en riktigt bra jul. ❤

Gillar

Kommentarer

ArligtHarlig
ArligtHarlig,

Amen man måste ju bara älska er juloutfit! Var hittar man sådana?

nouw.com/arligtharlig
lljonsson
lljonsson,
Eller hur, bästa outfiten 😁 köpta på Cubus för ca 3 år sedan
nouw.com/lljonsson
ArligtHarlig
ArligtHarlig,

Rackarns fina. Men rackarns fina att få tag i nu, förstår jag.

nouw.com/arligtharlig
beattriicee
beattriicee,

Vad härligt!! Och så mysigt med kallare grader! 🥰

nouw.com/beattriicee
lljonsson
lljonsson,
Ja verkligen 🥰
nouw.com/lljonsson
Ingajohansson
Ingajohansson,
lljonsson
lljonsson,