Min helg i bilder

På lördagen så ringde alarmet klockan 09.00. Då var de dags att göra sig i ordning för att sedan åka hem till svärföräldrarna. Väl på plats så plockades det äpplen i trädgården och ungarna lekte för fullt.

Det bjöds på lasagne till lunch som var något otroligt gott. Dock hade jag ångest hela dagen så jag fick knappt i mig någon mat vilket jag tyckte var otroligt jobbigt för jag ville egentligen bara njuta av maten. Detta är ingången till svärföräldrarnas hus, hur gulligt är det inte? Så här vill jag bo en dag. Eftersom dom bor på landet så springer det många katter på deras tomt. Stötte på denna lilla kattunge utanför, så söt!!

Till efterrätt bjöds det på både äppelpaj och plommonpaj. Paj är något som jag faktiskt inte tycker om men jag njöt ändå av en hembakad bulle som sambons syster hade gjort, magisk var den!

Vid klockan sex så åkte vi hem till Stoffe och Dessi för att äta middag tillsammans. De bjöds på skagentoast till förrätt och till varmrätt blev det chili. Avslutade kvällen med att spela kort som vanligt. Hade en så mysig kväll!

I söndags vaknade jag som vanligt, klockan nio av alarmet. Klev upp och hade något fruktansvärt morgon-illamående så jag fick inte mycket gjort på förmiddagen. Men efter några timmar så åkte vi och handlade så att jag kunde baka mina egna bullar.

De tog ju såklart tid att bli klar med bullarna så samtidigt som jag bakade så passade jag på att även städa och tvätta. Men vid klockan fyra var det dags för sambon att spela fotboll. Efter en förlust så kom vi hem, lagade middag och sedan la oss i sängen. Helgen försvann lika fort som vanligt och nu återgår vi till vardagen.

Gillar