min helg i bilder

I fredags firade jag & H att vi varit förlovade i ett år. Så jag mötte upp honom efter jobbet för att vi då skulle åka ut till Saltsjöbaden för att bo på Grand Hotel igen. Vår senaste vistelse blev ju en riktig flopp så de bjöd på en ny vistelse.

På vägen ut dit så stannade vi på Kringelgården och Kockrocken. Vi köpte med lite semlor & en gigantisk macka med pesto och mozzarella.

Väl incheckade i hotellrummet så tog jag en dusch. H vilade ett tag innan jag väckte honom med min panik. I vardera hörn av duschen så kröp de spindlar & jag fick total panik. Min räddare i nöden, haha.

Efter duschen så tog vi de lugnt ett tag innan de var dags att gå ner till spaet. Vi njöt i två timmar på spaet tills det var dags att äta middag. Middagen & kvällen spenderades i deras lilla bar där vi drack drinkar & åt middag.

H somnade klockan tio på rummet medan jag låg vaken & kollade på film fram till klockan tolv. Låg sedan & bara vred & vände i en timma eller två innan jag somnade. Morgonen därpå ringde alarmet klockan 08.00. Då var det dags att käka frukost för att sedan checka ut.

När vi checkat ut på lördagen så åkte vi till Nacka Kyrka för att fördriva lite tid. Hälsade på både farfar och morfar. Därefter var det dags att hämta lillasyrran för att sedan åka hem till mamma och pappa.

Väl hos mamma och pappa så fikade vi och snackade skit. Vi var där i tre timmar ungefär innan vi åkte hem för att laga middag & slappa framför en serie.

Gillar