Min helg

I lördags tänkte jag att jag skulle sova ut. Jag ställer alarmet på klockan 09.00 varje dag men vaknade ändå när larmet skulle ha ringt. Klev upp och började städa lägenheten. Fortsatte att tvätta maskin efter maskin. Bestämde mig även för att möblera om lite. Jag är så trött på våra tråkiga skohyllor så istället blev de så här.

Vi har väldigt mycket växter på ovanvåningen och vill ju självklart få till en del på nedre våningen också. Så bestämde mig för att flytta ner växten & pallen. Tycker de blev så mycket bättre!

Den där lilla lådan som jag ställt skorna på har vi haft väldigt länge men den har bara stått ute och skräpat mest. Men eftersom jag börjat tycka om det här gamla blandat med lite halvdant så tycker jag att den passade perfekt där.

Jag tog sedan och planterade om lite växter, klippte till de som började bli alldeles för stora. Eftersom sambon var i Norrköping på bortamatch denna dag så var det de som jag fick gjort. Kollade sedan på serier hela kvällen.

I söndags gjorde jag absolut ingenting. Sambon kom hem från guldfirandet klockan 05.00 på söndagen. Vi vaknade vid klockan åtta och sedan fick jag spendera hela dagen uppe i vardagsrummet för att sambon mådde så pass dåligt. Hans baksmälla är den värsta jag någonsin varit med om. Så jag höll mig borta och städade hela lägenheten med klorin. Eftersom jag har fobi för spyor/magsjuka så blev jag orolig att han faktiskt var sjuk. Så de blev en hel del städning och sambon fick inte röra något i hemmet, haha.

Gillar