min ärliga recension av vapiano

I söndags var det dags för mig att hämta hem lite mat från Vapiano och deras antipasti meny som jag ska göra reklam för på Instagram. Jag fick hem ett presentkort på 300kr att handla för. Så det slutade med att jag beställde 7 olika rätter från deras meny. När jag väl beställt så sa dom att de skulle dröja ungefär tio minuter. Jag lyckades komma ca en kvart innan alla andra skulle komma och äta lunch, perfekt tänkte jag.

Tiden gick och det kom mer och mer folk. Folk som precis beställt fick sina beställningar före mig. Men jag märkte att personen som stod på antipasti stationen var ny så jag gav henne den tiden hon behövde. Tio minuter blev tjugo minuter, tjugo minuter blev 40 minuter. Och då började jag verkligen ledsna.

Som tur är så såg en kille detta, att jag fortfarande satt kvar efter 40 minuter. Så då kom han och slängde ihop min beställning på bara fem minuter. Puh, tänkte jag. Jag fick lite rabatt och han bad om ursäkt för att det dröjt så lång tid. Rabatten brydde jag mig ju inte om eftersom jag betalade med presentkort så fick jag ju ingenting tillbaka.

Till slut kom vi hem i alla fall och då var det bara dags att plocka upp all mat för att fotografera. När jag väl plockat fram all mat så fick jag en chock. De var endast bröd, tomater och tre röror. Burkarna var redan färdiga. Detta tog alltså 40 minuter att få klart? Allt var färdigt förutom bröden som skulle grillas i ugnen.

Men för mig är detta ett skämt. Det visade sig dock att tjejen som stod på antipasti stationen var ny, vilket jag förstod redan från första början. Men som chef, sätter man en ny person ensam på en station under en söndag på lunch ruschen? Jag som själv arbetat inom restaurangbranschen och utbildat nya personer tycker detta är otroligt dåligt gjort av den som gjort schemat för den dagen. Jag tyckte otroligt synd om denna nya tjej som fick skit av andra gäster för att de tyckte att de tog lång tid medan jag hade väntat i 40 minuter och valde att inte säga något för att jag såg hur stressad hon var.

Självklart så blev ju allting soggigt, hade inte räknat med något annat när det är takeaway och bröd. Trist men sant. Något annat jag la märke till var att personerna på antipasti stationen inte hade handskar på sig vilket jag tycker är ett MÅSTE i denna tid vi lever i idag. Åt i alla fall två mackor och slängde resten för det var inte fräscht.

Slutade sedan med att jag satt på toa hela kvällen då både jag och sambon blev dåliga av denna maten. Detta är alltså Vapiano i Mall of Scandinavia. Så tänk på detta innan ni åker dit och säg till om de inte använder handskar!

Gillar

Kommentarer

Heidi,
Vilken tråkig upplevelse, MEN vad jag respekterar dig för att du är ärlig och skriver som det var! 👍🏻 Jag trodde jag typ var ensam om det i bloggvärlden 😂. Skriver också ärligt OCH negativt om det är så det var. /Heidi
www.spabanken.se
lljonsson
lljonsson,
Jag är alltid ärlig. ❤ står för zd jag tycker
nouw.com/lljonsson
visualartzy
visualartzy,
Har inte heller bra något bra att säga om Vapiano. Det smakar olika varje gång, beställde veg och såg att dom stekte grönsaker i en panna dom stekt kött i och inte gjort rent emellan. Så... nej tack.
nouw.com/visualartzy
lljonsson
lljonsson,
Så trist verkligen.. ❤
nouw.com/lljonsson
taylorsroom
taylorsroom,
Nej men usch vad dåligt! Snacka om att man tappar lusten att göra reklam för dem....
nouw.com/taylorsroom
lljonsson
lljonsson,
Ja verkligen 🙈 men nu vet man framöver..
nouw.com/lljonsson