Middag på en klippa

I fredags när sambon kommit hem från jobbet så vilade han först en timma. Sedan hade jag förberett lite bulgur-sallad & skivat vattenmelon. Så vid halv sex så begav vi oss för att hitta en mysig plats att äta middag på & bara njuta lite. Lite kvalitetstid. Hade kollat runt lite på Facebook och bett om tips på fina platser här i Upplands väsby.

Vi valde en plats där de var säkert att vi skulle vara ensamma. Men tji fick vi. Vi parkerade bilen ute i skogen för sedan var man tvungen att gå en bit. Fast vi hade ju aldrig trott att vi skulle behöva promenera 30 minuter i skogen tills vi kom fram.. haha

Jag var så arg.. för de kändes som att man gick och gick men aldrig kom fram. Plus att jag hade fel skor för att promenera i skogen. Men efter 30 minuter så kommer vi fram, till detta.

Vi var verkligen ensamma & utsikten var ju helt magisk. Men fy, vi båda var så otroligt svettiga. Vi satte oss på en filt & sedan bara njöt av solen och sällskapet.

Vi korkade upp en alkoholfri vin flaska & kollade ut mot horisonten. Jag vågade knappt äta upp min låda eftersom min mage varit lite ur balans den senaste tiden & de var ju en bit promenad bort till bilen. Men åt halva min sallad & drack två glas vin i alla fall.

Sambon fick lov att äta upp vattenmelonen och chokladen sparade vi till en annan dag.

Vi satt & njöt i ungefär 1.5 timma innan vi bestämde oss för att promenera mot bilen igen. På vägen till bilen så gick de otroligt mycket fortare kändes de som & jag njöt mer av naturen som var runt omkring oss.

Gillar