MÅNDAG

Då var de måndag hörni! Jag & sambon vaknade ganska sent idag faktiskt. Men de var riktigt skönt att få sova ut & faktiskt få vakna upp bredvid sambon idag. Eftersom Corona har ställt till de en hel del så kommer sambon endast jobba 3-4 dagar i veckan framöver. Vilket kommer kännas jätte konstigt men samtidigt skönt!

Vi började i alla fall dagen med att åka till Sollentuna för att hämta upp en avlastningsmöbel samt handla lite inför mina beställningar.

På vägen hem så lämnade jag in ett paket så en beställning är nu skickad! Ska bli så spännande att få se bild när personen fått sin tavla. Köpte med oss lite MAX hem vilket blev min frukost.

Efter att jag ätit så började jag med en beställning och sen en tavla till oss här hemma, om den inte säljs. Tycker de blev riktigt fina. Efter dessa två tavlor så blev jag helt matt och var tvungen att vila lite.

Helt frisk är man nog kanske inte även om man skulle vilja vara de.

Jag vilade i alla fall ett tag innan de var dags för mig att gå och hämta ut två paket. Nu har jag tagit de lugnt i ytterligare några timmar & snart ska vi fota samarbeten.

Gillar

Kommentarer