LIVET ÄR PÅ PAUS

Igår ringde en person från ångestenheten och kollade ifall jag fortfarande var intresserad av att utreda min fobi & få hjälp med den. Självklart svarade jag, så dom satte mig på väntlistan. Eftersom min fobi är som värst på vintrarna så är de därför vi kommer vänta tills den kommer innan vi börjar.

Idag ringde även psykologen som jag pratat med på ångestenheten. Hon berättade att mina prover såg bra ut förutom att jag hade förhöjda vita blodkroppar vilket tyder på en infektion men jag hade samma värde som förra gången jag tog blodprover vilket är ungefär ett år sedan. Och dessa värden är inte så pass höga så att de borde försvåra min vardag. Men jag undrar ändå vad de är som gör att dom är förhöjda..

Jag hann bara träffa denna psykolog två gånger och mer än så blev de inte för nu kommer hon sluta i slutet på månaden. Jag förstår inte varför de alltid är så, när man verkligen klickar med någon så ska dom sluta.. så nu kommer jag att få en remiss till psykatrin i Upplands Väsby istället så får vi hoppas på att dom kan hjälpa mig.

Jag förstår inte varför sjukvården kastar runt en konstant, de är ett jäkla åkande och bytande av läkare. Men som tur var så sjukskrev hon mig hela April ut innan vi la på vilket gör mig lite lugnare. Men nu ska jag bara vänta på att psykatrin i Väsby hör av sig. Mitt liv är på paus just nu.

Gillar