Julpynts-shopping

Igår vaknade jag av alarmet som ringde klockan 09.00. Sambon var då redan vaken på sin lediga dag. Medan jag vaknade till liv så åkte sambon och besiktigade bilen. Vid halv elva så hade jag tid hos psykologen, men jag tänker att jag tar de i ett annat inlägg för jag har märkt att mina följare ökar något drastiskt så fort jag skriver om mitt mående.

När jag var klar hos psykologen så hämtade sambon upp mig och då åkte vi till Viksjö för att äta lunch tillsammans. Vi hittade något ställe som hade buffé med lite allt möjligt.

Efter att vi ätit så åkte vi vidare till Barkarby och Ikea. Äntligen var de dags att shoppa lite julpynt. Väl inne på Ikea så hittade vi bara en stjärna till vardagsrummet men annars var utbudet ganska dåligt faktiskt. Köpte även med oss ett nytt kiss-skydd hem för de var på tiden.

Efter Ikea så åkte vi vidare in på Rusta i hopp om att hitta lite ljusstakar. Och de hittade vi. Jag hade mitt mål i sikte så de var snabbt in och snabbt ut. Köpte två super fina ljusstakar som ni kommer få bilder på i ett annat inlägg.

Därefter åkte vi till Ö&B för att köpa kattsand och de var även där som jag hittade denna glödlampa, tyckte den var så otroligt fin så jag kunde inte låta bli. Vi gjorde sedan ett sista stopp på Ica Maxi för att köpa hem sådant som verkligen behövdes.

När vi kom hem så började jag stor-städa hela lägenheten och sedan lagade middag. Efter denna dag så var både jag & sambon ganska slut så vi la oss tidigt.

Gillar