Julmarknad

I söndags var vi inte bara på en julmarknad utan två. Vi började i Sigtuna vilket jag redan gjort ett inlägg om. Men efter Sigtuna så bestämde vi oss för att åka till Steninge Slottsby. Jag och sambon var där förra året och ville dit i år igen.

De är inte en ”klassisk” julmarknad med massa stånd utan mer butiker med massor av fina julpynt. Jag tycker de är ett super mysigt ställe men lite för dyrt för min smak.

När vi var där hade dom rea på ett par julgranskulor som sambon ville ha så de var de enda vi köpte. Annars så gick vi bara runt och jag som vanligt fotade allt i min väg.

För mig handlar inte julmarknader om att shoppa, för mig är de bara den mysiga stämningen som jag vill åt. Lyssna på julmusik och känna lukten av brända mandlar. De för mig är magiskt!

I Steninge är de många inredningsbutiker, dom har även en butik med bara grönt och de är nog min favorit. De är där inne som jag knäppte denna bilden och den är ju helt magisk! Dom har även restaurang där man kan äta och bara fem minuter ifrån denna julmarknad så ligger Steninge Slott där man kan få till riktigt fina bilder. Så kan verkligen rekommendera er att åka till Steninge!

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Jag hållet med dig, stämningen när det är marknad är magisk!! Man vill bara gå runt där och njuta av allt 😍
nouw.com/misslindhe
sweetwords
sweetwords,
Ohh så julstämmigt och fint, var på julmarknad förra helgen
nouw.com/sweetwords