JAG SVARAR PÅ ERA FRÅGOR

Här om dagen bad jag mina följare ställa lite frågor till mig. Om de var något ni undrade över och de var de. Så nu tänkte jag besvara dom. Så slipper ni undra länge till hur allt ser ut.

Q: Vill veta allmänt om dig, vem är du?😊
A: Jag tycker de är ganska svårt att beskriva mig själv faktiskt men jag är uppvuxen i Nacka (Stockholm) tillsammans med mina sju syskon & föräldrar. Jag är född 95, så fyllde 25 år den fjärde Januari i år. Jag har lidit av psykisk ohälsa i princip hela mitt liv. Träffade min sambo för åtta år sedan & idag är han min fästman. Sist men inte minst så äger vi tre katter tillsammans & bor i ett radhus norr om Stockholm.

Q: Vad har du för mål i livet?
A: Oj, jag vet faktiskt inte på rak arm. Men jag vill kunna leva mitt liv lycklig, tillsammans med min fästman (snart man). Jag vill skaffa barn & bo ute på landet i en villa. De är min dröm.

Q: Vilka tre saker brinner du mest för? 😍💛
A: Denna frågan var faktiskt ganska enkel. Ju mer man lär känna mig så märker man att jag är en familjekär människa. Familjen kommer alltid i första hand, sedan har jag & kommer alltid brinna för fotografering. De ligger mig varmt om hjärtat. Den tredje saken jag brinner för måste nog vara inredningen & pysslandet. De bör ju höra ihop i samma kategori.

Q: Allmänt! Typ, ålder? Hur länge har du hållit på med sociala medier? Sen är jag nyfiken på hur du redigerar dina bilder, alltid så fina 😍
A: Jag är 25 år, född 95. Jag har egentligen hållit på med sociala medier enda sedan de kom. Jag har alltid tyckt om att blogga och ladda upp bilder men de är väl kanske sedan ett år tillbaka som jag verkligen tar mina sociala medier på allvar & försöker än idag att bygga upp allting. Jag kan göra ett specifikt inlägg om hur jag redigerar mina bilder då de är många som undrar.

Q: Vad tror du är meningen med existensen? 🤗
A: Oj, svår fråga faktiskt. Helt ärligt så gillar jag inte alls att tänka på att mitt liv en dag ska ta slut. Jag har en otrolig dödsångest som jag levt med så länge jag kan minnas. Men enligt mig går livet ut på att leva ett så gott liv som möjligt, skaffa egen familj & bara få uppleva världen.

Q: Hur mår din pappa efter att han blivit arbetslös pga Corona? Och vad arbetade han med?
A: Jag pratade faktiskt med familjen idag om detta och de visade sig faktiskt att pappa fått tillbaka sitt jobb. Pappa har arbetat med bilar hela sitt liv, meck. Och eftersom han kan så otroligt mycket & har så många års erfarenhet så kämpade chefen för att behålla honom. Så är otroligt glad över att han fick vara kvar!

Q: Hur gammal är du & vad jobbar du med? 😍
A: Jag är 25 år & för tillfället så är jag sjukskriven för min psykiska ohälsa. De är väldigt många som undrat vad jag jobbar med så nu har ni fått svaret på den frågan.

Q: Vad gör du helst en ledig dag?
A: En ledig dag så skulle jag helst vilja starta morgonen med att äta en riktigt god frukost på ett café. Sedan skulle jag vilja ta en lång promenad i solen, i skogen. För att sedan komma hem & sätta mig och måla några tavlor. Följt av att jag fotograferar lite nytt som kommit till i hemmet. Avslutar dagen med en lätt middag & framför en riktigt grym film.

Q: Vad är du utbildad som?
A: Jag har ingen speciell utbildning. Jag gick klart grundskolan men sedan hoppade jag av gymnasiet och började arbeta istället. Har pluggat hälften av allt som behövs för att bli utbildad barnskötare men annars har jag inga utbildningar.

Gillar