jag känner mig ensam

Jag har börjat känna mig så ensam om dagarna.. jag har nu mått bra sedan i somras & jag väntar egentligen bara på att få hjälp med att komma igång med arbetsträning. Men allting ska ta sådan tid när det gäller vården. För att arbetsträna så måste jag ha både Försäkringskassan & Arbetsförmedlingen bakom mig, samt ett intyg från läkaren på de. Så alla tre måste samarbeta & de tar tid.

De är svårt att arbetsträna på egen hand, att hitta rätt företag, rätt jobb, börja med några få timmar om dagen, någon dag i veckan bara.. de är så mycket som ska tänkas på för att man inte ska falla tillbaka sen igen. Sen är de ju viktigt att man faktiskt gör något som man tycker är intressant. Jag brinner ju för fotografering & inredning. Vad kan man göra inom de områdena? Har ni tips?

Sen har jag ju alltid varit intresserad av förlossningar, spädbarn & graviditeter. Har alltid haft en liten dröm om att utbilda mig till barnmorska men det är många år av studerande för att bli det och plugga är inte riktigt min grej.. så jag vet inte vad man ska göra.

Har ni arbetstränat någon gång? Gör ni något ni verkligen brinner för i dagsläget? Vad arbetar ni med? 🤎

Gillar