Jag har fått jobb

De känns som att jag knappt uppdaterat er om mitt liv den senaste tiden. Helt ärligt så vet jag inte riktigt vart jag ska börja, jag har ingen koll på vad jag har skrivit innan. Men jag vet i alla fall att jag berättade om läkarbesöket i tisdags. Där läkaren kom fram till att jag fått magkatarr. Magen är fortfarande ur balans men jag jobbar som sagt på att få ordning på den & har testat yoga vid flera tillfällen för att hitta ett lugn.

Precis efter läkarbesöket i tisdags så ringde även Bauhaus och sa att dom ville anställa mig. Jag sökte för att arbeta 20h/v vilket var ett vikariat. Men när jag kom dit i fredags för att skriva på anställningsavtalet så blev det 30h/v fram till Mars månad. Efter Mars kommer jag att ha en tillsvidareanställning som kommer vara 20h/v. Så nu när jag fått klarhet i allt så känns de betydligt bättre än i början.

De första två veckorna nu med start på måndag kommer jag arbeta heltid för att komma igång och lära mig allting så snabbt som möjligt men därefter så kommer tiderna att minskas lite.

Samtidigt som jag är väldigt glad över att ha fått jobb så är jag otroligt rädd och nervös för om jag kommer klara detta. Kommer mitt psyke orka? Jag ska verkligen kämpa & jag hoppas att både kroppen och knoppen hänger med. Jag har äntligen fått ett jobb som jag verkligen tror att jag kommer trivas på.

Cheferna och kollegorna verkar super härliga och de känns som en super bra arbetsplats. Så nu hoppas jag bara att kroppen & knoppen samarbetar så jag kan fortsätta arbeta ordentligt samt få en stadig ekonomi.

Gillar