Hur allt ligger till

Som jag berättade förra veckan så hade jag väldigt mycket inplanerat, mer än vad jag brukar ha. De tog ut sin rätt. Arbetsintervjun som jag var på i måndags fick jätte bra, hon som intervjuade mig var lika gammal som mig och de kändes som att vi klickade. På tisdagen var det dags att besöka läkaren för att eventuellt diskutera sjukskrivning men eftersom jag verkligen ville ha de här jobbet som jag var på intervju för så bestämde vi oss för att skjuta upp diskussionen om sjukskrivning.

Istället så tog jag upp hur jag hade mått den senaste tiden. Illamående, mycket magknip och sen de konstigaste symtomet av dom alla. Mitt anus har vibrerat i fyra dagars tid. Konstant. Om jag sitter ner så känns de som att hela rumpan vibrerar. Så obehagligt! Tog upp de med läkaren i alla fall & han undersökte mig och kom fram till att min magkatarr har kommit tillbaka. Allt detta på grund utav stress.

Egentligen blev jag väl inte förvånad eftersom jag ständigt går och oroar mig för pengar. Hur jag ska betala mina räkningar. Fick lite tips på vad jag kunde göra hemma för att lindra symtomen.

Så nu ska jag försöka varva ner, vilket är lättare sagt än gjort men man kan ju inte göra något annat direkt. Jag äter redan medicin för magkatarr och nu får jag försöka med en mild kost framöver tills jag mår bättre.

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Får flashbacks till tiden jag var sjukskriven pga psykisk ohälsa. Allting byggdes bara på.... skickar miljoner styrkekramar till dig och hoppas innerligt att du får jobbet <3
nouw.com/malinkirstine