HJÄRNTRÖTT

God eftermiddag! Jag hoppas ni alla haft en bra dag än så länge. Jag har kommit in i någon period nu då jag drömmer hela nätterna vilket resulterar i att jag knappt får sova något. Jag brukar alltid drömma som värst under ägglossningen men nu har jag mens och drömmarna fortsätter att störa min sömn.

Förutom att jag sover dåligt så har jag känt mig förkyld till och från i en månad nu, vilket är ganska irriterande. Ena dagen kan man vara pigg men andra dagen helt slö. Jag var ju och tog prover förra veckan och på torsdag ska jag få svar på dom så vi får se vad som säger.

Utöver det så har jag varit väldigt hjärntrött de senare dagarna. Av någon anledning så har jag fullt med tankar i mitt huvud så jag kan knappt fokusera på vad andra säger till mig för att de är så mycket tankar. De mesta handlar väl om stressen kring ekonomin just nu.

De är så typiskt att coronaviruset skulle komma när jag äntligen blivit sjukskriven så nu är det problem med försäkringskassan för att ALLA är hemma och antingen vabbar eller är sjuka. Så jag har inte lyckats få tag på Försäkringskassan på tre dagarna nu vilket resulterar i att jag inte kommer kunna betala mina räkningar denna månad.

Folk säger att man inte blir lycklig av pengar, men om man inte har pengar så blir man väldigt lycklig av pengar.

Gillar