HELGEN I BILDER

I fredags gjorde jag inte speciellt mycket. Åkte till Sollentuna Centrum i hopp om att hitta ett speciellt papper för att kunna skapa posters men dom hade inte den storleken som jag sökte så fick beställa allt på nätet istället.

Men fick i alla fall en beställning gjord & färdig.

Har bestämt mig för att alltid måla i denna skjorta framöver. Innan har jag använt alla möjliga olika plagg så jag har förstört en del kläder, hahah. Så framöver är detta min målar-skjorta.

Eftersom sambon jobbat i helgen så har vi inte haft några planer. Jag har i stort sett målat hela helgen för de är de enda som jag kan göra här hemma. Passade på att måla ett par ägg för att ta en bild till Instagram. Snart är de påsk!

Där ser ni hur lycklig jag blir av att göra de jag älskar, att skapa konst. Måste säga att jag är otroligt stolt över de jag gör & att ni är så många som beställer. De känns ganska mäktigt att just något som jag har skapat sitter på era väggar.

Idag vaknade jag upp med otroligt ont i halsen och allmänt slö. Har känt mig illamående till och från hela dagen så de blev en ofrivillig fasta på nästan 24 timmar innan jag fick något i magen. Huvudvärken har även varit på besök hela helgen. Men som vanligt så har även denna dag bestått av att göra beställningar.

Sambon fick stanna efter jobbet & köpa hem lite canvas tavlor men även färg till mig för att jag nu har blivit satt i karantän. Halsont, illamående, hosta & allmänt sänkt. Dock ingen feber. Corona eller inte? Ingen aning. Men vid minsta lilla symtom säger dom ju.

Sambon lyckades komma hem med helt fel färg så kunde inte avsluta några beställningar idag. Så imorgon får han åka & handla åt mig igen. Jag har en beställning på en tavla som är 110x150cm. Sen har jag en beställning på 50x70cm & sist men inte minst så är de en tjej som beställt fyra posters i storleken 50x70 & de var dom som jag var tvungen att beställa hem.

Så de är mycket nu vilket jag tycker är jätte roligt. Ser verkligen fram emot att få se min konst i era hem 🤍

Vi avslutar detta inlägg med dessa tre bilder. Sambon grillade idag, första gången för i år. Och vi gick ju även över till sommartid idag, så otroligt härligt! Nu har vi nästan precis ätit middag och jag tänkte slänga mig i sängen, huvudvärken är tillbaka. Så dags att ta de lugnt. Imorgon startar en ny vecka!

Gillar

Kommentarer