HELGEN I BILDER

I lördags vaknade jag runt klockan nio. Klev upp och åt frukost för att sedan åka lite snabbt till affären för att lämna av en beställning som var färdig för att skickas. Passade på att handla lite smått till middagen också.

När vi kom hem igen så tog vi de lugnt ett tag innan jag började städa hemmet. Tog sedan tag i att börja färga håret. Man blir ju så uttråkad när man bara går hemma..

En liten lisse kom även på besök. Så otroligt söt. I fredags hade vi en igelkott på besök och på lördags motionen så kom denna sötnos.

Senare på eftermiddagen så fortsatte jag att fota lite och måla. En väldigt lugn lördag men de var välbehövligt. Somnade otroligt tidigt denna dag.

Idag vaknade jag exakt samma tid, klockan nio. De känns jätte skönt att vakna samma tid varje morgon utan ett alarm. Att min kropp vet att de är dags att kliva upp. Idag har de varit en riktig slappdag faktiskt.

Jag och sambon har bara umgås, passar på nu när han jobbar mindre helger. Vi bara är och njuter av varandras sällskap.

Här ser ni en bild på en aning lite gråare hår. Jag tycker verkligen de är riktigt fint med grått hår men jag gjorde misstaget att lämna de i lite för länge så de är ganska mörkt. Men de kommer ju lägga sig så småningom.

Denna söndag känner jag mig otroligt tacksam, tacksam för att ha min fästman vid min sida. Jag trodde aldrig att man kunde älska en person så mycket som jag älskar honom.

De enda vi egentligen har gjort idag är att kolla på film & varit en snabbis på affären men annars har vi bara myst framför olika filmer. En perfekt söndag enligt mig!

Gillar