HAN HAR SOMNAT IN

Om ni har läst tidigare inlägg så vet ni att katthemmet som Zeta kom ifrån kom & hämtade honom i onsdags. Fem år fick vi tillsammans med honom. Jag fick ett samtal idag om att dom valde att få honom somna in i onsdags eftersom dom inte kunde utföra en undersökning på honom för att han var så stressad och rädd. Samtidigt som de gör jätte ont i mig att han inte finns längre så känner jag en lättnad.

Vi hämtade honom från katthemmet för 5 år sedan, vi hämtade honom för att jag ville ge honom en chans. Ingen annan ville ha honom. Efter 5 år av träning & försöka socialisera honom så gick de inte mer. Han levde med konstant stress och rädsla, en orolig själ. Vi förstod att vi kommer aldrig kunna göra honom till en tam katt så därför valde vi att kontakta katthemmet igen & rådfråga. Så dom kom & hämtade honom vid klockan 12 på onsdagen & jag har aldrig hört honom skrika på de sättet innan..

Jag stod utanför under hela tiden som dom försökte fånga honom & jag hörde ända ut hur han skrek av rädsla. Även när dom bar iväg honom till bilen så hörde jag hans skrik. Jag kan inte ens skriva detta utan att börja gråta. Hans skrik var hjärtskärande.

Men nu har han fått somna in & äntligen funnit ro. Vår fina & tokiga Zeta 🤍 22/4-20

Gillar

Kommentarer

greta
greta,
Åh nej blir så ledsen att höra <3
nouw.com/greta