FREDAGEN I BILDER

Denna fredags morgon så ringde mitt alarm vid halv nio. Var otroligt trött men tvungen att kliva upp. Vid kvart i tio var de dags för mig att promenera till några som vill ha hjälp att promenera deras hund. Om dom tycker om mig så kommer jag att promenera en vit spets några dagar i veckan. Hur söt som helst!

Jag och Shiva var i alla fall ute och gick i ungefär 45 minuter innan vi började röra oss hemåt igen. De gick super bra på promenaden. Hon skällde en del i början men efter ca fem minuter så var de helt lugnt. Super fin hund verkligen.

När jag kommit hem igen efter att ha promenerat Shiva så gick jag för att hämta ut ett paket med ännu mer färger. Har varit massa krångel med medlet som jag använder för att skapa glasunderlägg så nu hoppas jag att allt ska funka & att de ska stelna på rätt sätt.

När jag kom hem så var klockan strax innan tolv och då var jag redan förbi 10.000 steg så de kändes bra. Åt frukost när jag kom hem & även testade att göra några underlägg för att se om de funkar nu. Efter de så har jag faktiskt legat i sängen hela dagen.

Något hände efter klockan ett, de bara small till och jag kände att jag behövde vila. La mig i sängen & kunde inte hålla ögonen öppna men kunde inte heller sova. Vid halv fem så däckade jag, sambon väckte mig igen vid halv sju och jag mår inte så bra. Jag vet inte vad de är men har en olustig känsla i kroppen tillsammans med feber smärtor i benen och ett dovt illamående. Så nu ska jag fortsätta ta de lugnt & snart sova igen.

Hoppas ni har en bättre kväll 🤍

Gillar

Kommentarer