FREDAG

Sex timmars sömn blev de inatt. Jag förstår verkligen inte varför jag sover så pass dåligt. Drömmer så konstiga drömmar varje natt också. Hoppas verkligen att jag får en remiss till psykiatrin snart så vi kan få ordning på allting.

Fredag idag i alla fall. Jag måste säga att jag inte alls håller koll på vad de är för dagar längre. Alla dagar känns likadana, speciellt nu när sambon arbetar så lite som han gör. Började i alla fall denna dag med en promenad.

Efter promenaden så åt jag frukost och sedan bara mös ett tag med Lila för promenaden tog hårt på mig av någon anledning. Efter lite vila så fortsatte jag med beställningarna som jag påbörjade igår så nu är allting klart.

Sedan började jag med att baka kärleksmums samtidigt som jag kollade på Studio Paradise. Misslyckades med kakan totalt men den går i alla fall att äta.

När sambon kom hem så tog han en dusch och sedan åkte vi ner till Ica för att köpa någon snabb middag. Sambon äter laxmackor och jag köpte en paj som jag tänkte ha lite sallad till. Kvällen kommer att bli lugn framför en film eller något.

Gillar