Försvarsspray

Inlägg i samarbete med Plegium

Är du precis som jag orolig när man går ensam hem i mörkret på sena kvällar? Här där vi bor läser jag dagligen om otäckheter som händer i närheten där vi bor. Människor blir rånade, slagna och nu för bara några veckor sedan så hade vi ett försök till våldtäkt. Tyvärr är det ganska otryggt i den kommunen där vi bor. Det har blivit värre nu när covid-19 slagit till. Rastlösa ungdomar som inte har något att göra. Så detta samarbete kan inte komma mer lägligt.

Jag har aldrig ägt en försvarsspray i hela mitt liv så jag och syrran testade denna när jag skulle fota den. Denna försvarsspray från Plegium är ett lagligt överfallsskydd med fem olika funktioner. Spray, siren, LED-lampor samt telefonsamtal och sms med platsposition till anhöriga, samtalen & smsen är helt gratis såklart! Genom att denna spray har en rosa färg så är det enkelt för polisen sedan att identifiera gärningsmannen. Hur smart? "Sirenen tjuter starkare än något annat fristående överfallslarm på marknaden. Dessutom har tjutet stämts för att resonera i frekvenser där den mänskliga hörseln är som mest känslig."

I deras app kan du lägga till dina nödkontakter som kommer bli meddelade om du använder din försvarsspray, då kan dom lätt se vart du befinner dig. Denna försvarsspray har en laddningsfri batteritid på 4 år. Från och med idag kommer denna trygghet att följa med mig vart jag än går!

Om du inte har någon smart försvarsspray idag så kan jag varmt rekommendera att köpa denna från Plegium. Jag är riktigt imponerad över alla funktioner som den har.

Med denna i handen kommer jag definitivt känna mig tryggare om kvällarna när jag går hem ensam i mörkret.

Med min kod "VERALOUISE10" får ni 10% rabatt. Klicka här.

Gillar