Första advent & julmarknad

Imorse vaknade jag av alarmet som ringde klockan 09.00. Jag har sovit så dåligt inatt, drömt massor, vaknat flera gånger och var vaken från 04.30-07.00 innan jag somnade om. Så när jag väl vaknade för dagen så var jag fortfarande ganska trött. Men eftersom jag har längtat efter denna dagen sen i fredags så var jag ändå peppad. Klev upp, åt en macka & gjorde oss i ordning för att åka till Sigtuna för att gå på julmarknad.

Efter att ha snurrat runt ett tag och letat efter parkering så mötte vi upp Stoffe och Dessi med deras två barn. Vi började sedan gå igenom hela marknaden. De var så otroligt mycket folk så man fick trängas och verkligen hålla ögonen öppna för att inte gå in i någon som bestämt sig för att stanna mitt i vägen, haha.

De tog längre tid än vad jag trodde att gå igenom alla stånden. När vi började kolla julmarknaden var klockan halv tolv och vi var inte klara för än vid halv två. Så de tog sin lilla tid men oj så mysigt de var!

Jag ville ju självklart fota massor nu när jag äntligen var utanför hemmet men man fick vara snabb för folk gick ofta rakt framför kameran. Men tycker jag fick en del bra bilder ändå!

Gillar