Förlänga sjukskrivnig

Den senaste tiden har jag försökt få tag på min läkare vilket verkar helt omöjligt. Jag har ringt vårdcentralen i två månader i hopp om att få en tid så att jag kan förlänga min sjukskrivning eller i alla fall prata med min läkare om hur vi ska gå vidare. Den första tiden jag har fått är den 25e Oktober och då har min sjukskrivning redan gått ut vilket resulterar i minst en månad utan några pengar och det funkar ju inte. Så nu ringer jag vårdcentralen varje morgon klockan 07.00 i hopp om att någon ska ha avbokat sin tid.


Det är så mycket frustration just nu. Psykiatrin säger att jag ska vara hos vårdcentralen och vårdcentralen säger att det är psykiatrin som ska ha hand om mig nu. Ingen vet vart dom ska göra av mig och de finns ingen som helst plan på hur vi ska göra för att jag ska komma tillbaka till arbetslivet. Jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Jag måste vara frisk för att vara sjukskriven för man måste lösa allting själv. Jag blir bara skickad fram och tillbaka men ingen som går vidare..

Tanken är att nu i vinter ska jag gå i kbt för min fobi och då vill man gärna vara sjukskriven men eftersom de verkar som att ingen har planerat något alls för mig så vet jag inte vad som händer och jag vet inte om jag ska fortsätta vara sjukskriven eller gå över till att vara arbetslös istället. Nu i Corona så är det nu värdelöst att vara arbetslös, de fick jag berättat för mig när jag pratade med arbetsförmedlingen förra veckan.

Så jag hoppas bara att jag får tag på någon läkare snart som kan hjälpa mig. Jag har sådan erfarenhet av psykisk ohälsa och mediciner att jag just nu trappar ur vissa mediciner själv och ökar andra mediciner. Kan inte läkarna göra sitt jobb så får man ju göra det själv. Allt för att må bra.

Gillar