Fixat & donat i sovrummet

Sovrummet är nog de rummet som jag inte alls är nöjd med. Jag vet inte vad de är men jag lyckas inte få det så där mysigt och ombonat. De finns så mycket som vi skulle behöva köpa nytt och även ordna men man kan inte göra vad som helst när man bor i en hyreslägenhet.

Jag vill till exempel måla en lite mörkare färg i sovrummet, just nu har vi vita randiga tapeter men jag skulle gärna ha målat de i grått eller grönt eller någon mörk och mysig färg. Men nu är de vad de är helt enkelt så jag försöker göra de bästa av de.

På sambons sida har vi en enda stor garderob som täcker hela hans sida, där jag hängt för gardiner för att vi saknar dörrar. Vi skulle även behöva köpa en ny säng då vår har några år på nacken och är allmänt snuskig. Så när vi köper en ny säng så blir de att köpa till en sänggavel för de känner jag verkligen saknas just nu.

Flyttade i allafall runt lite ramar och olika posters och lyckades nog äntligen få till något som känns okej. De som saknas nu är ny säng och sänggavel, lampor som ska hängas upp på väggen vid våra sängbord, de kommer i veckan. Sen ska sambon få ett likadant sängbord som mig, en trälåda så allting matchar. Men blev riktigt nöjd med hur min sida av sovrummet blev idag.

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Åh såå fint 😊
nouw.com/densaknadefamiljen
lljonsson
lljonsson,
Tack snälla 🥰
nouw.com/lljonsson