FEBER

Ja hörni, denna måndag blev ju inte alls vad jag hade tänkt mig. När jag vaknade imorse så kände jag att jag mådde helt okej. Lika utmattad som de tidigare dagarna men annars bra. Tiden gick och jag spenderade förmiddagen ute på tomten i solstolen då de var 15 grader varmt idag. Så härligt!

Efter en timma ute i solen så kände jag att om jag skulle sitta kvar så skulle jag somna. Så jag gick in och la mig i sängen istället. Vilade i ungefär en timma innan jag bestämmer mig för att gå på en promenad. Jag hade förhoppningen om att jag kanske skulle må lite bättre men den primenaden gjorde allt sämre.

Jag svettades otroligt mycket så när jag kom hem var jag tvungen att ta en dusch och även efter duschen så fortsatte svetten att rinna.. de dröjde inte lång tid innan jag blev alldeles kallsvettig. Avskyr att man svettas och fryser samtidigt, jag tänkte då att de var dags att ta tempen.

Jag tog tempen och jag som aldrig brukar ha feber hade nu feber, så de var bara att ta en värktablett och lägga sig i sängen. Jag fick i mig en macka till middag men annars så är matlusten på noll.

Jag har precis lagt mig i sängen för kvällen och känner nu hur ont jag har i lungorna, precis så ont som jag hade i lördags. Men denna smärta i lungorna kommer och går väldigt mycket.

Corona eller inte? Jag har ingen aning men de återstår väl att se. Ska till läkaren på torsdag.

Gillar

Kommentarer

linn
,
du ska absolut inte gå till läkaren om du misstänker corona