får inte behålla maten

Ja, som ni läst tidigare så har detta varit en riktigt tuff vecka för mig. Mitt mående har inte alls varit på banan. Allt började i fredags förra veckan med att jag hade migrän hela dagen. Jobbade på lördagen för att jag mådde bra men på lördags kvällen så la magen av helt. Så sedan lördags kväll så har jag inte fått behålla någon mat alls.

Skrev tidigare om att de eventuellt kunde vara gurkmejan men nu har jag inte druckit gurkmeja på två dagar och jag får fortfarande inte behålla någon mat. Förutom de så har jag magknip till och från varje dag och har ett dovt illamående. Eftersom min kropp inte tar upp energin från maten så har jag varit mycket yr.

Vet inte om detta är någon period bara med min kaos mage eller vad som är problemet. De är ju inte direkt någon idé att söka hjälp hos läkarna för dom hittar ju ingenting i alla fall. Men de är så jobbigt att ständigt gå & må dåligt i kroppen.. Jag hoppas bara att de går över snart! Försöker kämpa på och sysselsätta mig med arbete så får ni hålla tummarna för mig att jag mår bättre snart 🖤

Gillar