Ett stort lamputbud

Inlägget innehåller reklam.

Min stil på inredning har ju verkligen förändrats sedan vi flyttade in i radhuset som vi idag bor i. Det börjar närma sig fyra år snart. Från att ha velat att hela lägenheten ska vara vit, biege och grå så har jag nu fått upp ögonen för de mer neutrala och natur nära materialen samt färgerna. Förr ville jag att allt skulle vara ljus och kallt men idag föredrar jag hellre den varma välkomnande känslan i hemmet. Jag har alltid tyckt att det har varit så svårt att hitta de rätta lamporna till vårt hem faktiskt. Jag har aldrig riktigt hittat några som jag verkligen älskar. Tills nu. Jag kikade in på Lampan.se och insåg hur stort utbud dom hade. Skrollade igenom alla deras sidor och jag fastnade verkligen för dessa lampor nedan. De alla är ganska olika stilar men samtidigt lampor som skulle passa bra in i de olika rummen här hemma.

Det är ändå mycket man bör tänka på inför att köpa nya lampor. På vår övre våning är det till exempel väldigt lågt i tak så vi kan inte ha en hängande lampa utan att sambon går in i den. Jag som bara är 158cm klarar mig ju ganska bra ändå. I hallen och sovrummet har vi en ganska normal höjd till taket så där funkar det absolut med en hängande lampa.

När det kommer till lampor att ha i köket så har jag på senare tid fastnat lite för olika kronor. Dessa tre lampor är verkligen något som jag skulle kunna tänka mig i köket. Jag gillar även möjligheten till att kunna tända levande ljus istället för att tända lampan.

Hur ser det ut hemma hos er? Har ni olika stilar på lamporna beroende på vilket rum lampan sitter i eller försöker ni hålla er till samma stil? Jag kan tycka att det blir lite charmigt när man blandar. Som ni ser på dessa lampor som jag valt ut så är ju alla sex lamporna i olika stilar men det är ändå lampor som passar bra ihop i ett hem.

Gillar

Kommentarer