en sväng till sigtuna

I måndags bestämde vi oss för att åka till Sigtuna. Jag tycker de är så otroligt mysigt där, de känns nästan som att vara i Gotland när man promenerar bland deras affärer. Så mysigt område. De var egentligen inte så bra väder men vi ville verkligen komma ut och göra något. Så vi strosade igenom staden för att sedan stanna till vid en park där syrran hjälpte mig att fota några klänningar inför ett samarbete. De blev så otroligt bra bilder!

Vi fick snabba på fotograferingen för de mullrade på ganska bra och bara några minuter efter att vi var klara så ösde de ner. Under tiden som de regnade som värst så passade vi på att äta en varsin glass på deras Gelato ställe. Denna vecka med syrran har vi bara ätit glass på olika Gelato ställen, den bästa glassen som finns!

Efter glassen så promenerade vi tillbaka till bilen som stod en bit bort vid hamnen. På vägen hem så stannade vi för att köpa middag vilket blev grillad kyckling & pommes. Vi behövde en snabb middag för att sambon skulle iväg och spela fotboll senare på kvällen.  

Gillar