EN SVÄNG TILL HAGA PARKEN

Imorse bestämde vi oss för att åka till Haga Parken. Eftersom jag nästa månad kommer ha en fotografering där så ville jag kolla läget. Hur solen går och hur ljuset ser ut i kameran. Senast vi var i Haga Parken var flera år sedan så de var verkligen dags. Tog en härlig promenad runt och mötte kronprinsessan Viktoria ute och promenerade, de var lite ballt!

Jag fotade lite och sedan njöt vi av solen som verkligen värmde. Så otroligt skönt. Blev en riktigt mysig och lång promenad innan vi började bege oss hemåt igen.

På vägen hem så stannade vi för att handla lite som behövdes i skafferiet. Medan sambon handlade så kollade jag istället in blombutiken. De har så otroligt fina saker där!

När vi väl kom hem så började jag laga lite matlådor till mig. Fick bli en skinkpasta med broccoli och grädde, super enkelt & fort gick de att laga. Så nu har jag en del matlådor i kylskåpet. Så skönt.

Efter lunchen så gick jag och hämtade ut ett paket för ett samarbete på min Instagram vilket är dessa drömmiga skor. Alltså hur fina? Jag älskar denna modell.

Gillar