En natt på Birger Jarls hotelsvit

I söndags var det sambons 30 års dag. Vi började med att checka in på Hotel Birger Jarls Svit. Super mysigt rum med två toaletter, magisk utsikt, två fotöljer, två tv-apparater, en bäddsoffa och en kingzsize säng. De hade även förberett en ishink med champagne och skrivit ett välkomstkort. Super härligt välkomnande!

Efter att vi checkat in så gick vi ganska fort ut på stan för att hitta ett ställe att äta middag på. Vi hamnade till slut på Aqui Tapas. Vi hamnar alltid på ett tapas ställe när vi är i stan och ska käka. De är vår grej, hihi. Kan verkligen rekommendera den restaurangen om ni gillar tapas eller vill testa på.

Efter middagen så gick vi tillbaka till hotellet och tappade upp badkaret. Vi poppade champagnen i badkaret och bara njöt av att kunna bada badkar tillsammans. Duschade sedan av oss och slängde oss i sängen där vi slog på tvn. Avslutade kvällen med att kolla på Beck. Uppskatta verkligen att de fanns kanaler på hotellet.

Morgonen efter så ringde alarmet klockan 08.00. Då var det dags att gå upp för att äntligen äta lite hotellfrukost. Är ni som mig? Jag ÄLSKAR att äta hotellfrukost, de bästa med att bo på hotell är att vakna upp i det fina rummet och gå ner och äta en dunder god frukost. Deras frukost var väldigt god och jag tycker att hela hotellet bara utstrålar mys. Vi hade det så otroligt mysigt!

Ska ni bo på hotell någon gång så rekommenderar jag verkligen Hotel Birger Jarl. Trevlig personal, mysig stämning och riktigt god mat.

inlägg i reklamsamarbete med Hotel Birger Jarl

Gillar