En magisk plats

Förra helgen var jag & sambon i Tyresö för att köpa en lampa till hans växter som han planterar varje år. När vi hade köpt lampan så var sambon sugen på en kaffe så vi googlade på närmsta café och hitta detta ställe.

Detta ställe heter Norrby Café och de var helt magiskt! För en kreativ person som mig så fick jag massor av inspiration genom att bara kliva innanför dörren. Jag är så glad att jag hade min kamera med mig för att fota detta magiska ställe.

Man fikar i ett växthus fullt med massor av inspiration, man kan även köpa en viss inredning av dom. Ni ser ju bara hur magiskt de ser ut. Om jag blev kär i detta ställe denna årstid så tänk er bara hur de ser ut på sommaren. Vi måste åka dit igen!

Sambon tog i alla fall en räkmacka som var super god. Jag som är mer för sötsaker tog självklart en semla, men inte en klassisk semla utan en semla gjord på en kardemumma-bulle. Den var helt magiskt god! Jag brukar avsky mandelmassa men denna mandelmassa var den godaste jag någonsin ätit.

Detta växthus ligger i mitten av en trädgård, en trädgård som är full utav växter och fontäner på sommaren. Så tror detta ställe är ännu mer magiskt på sommaren.

Gillar

Kommentarer