En fredag i min smak

Imorse vaknade jag och kände mig mer förkyld än någonsin. I måndags trodde jag att jag var på väg att bli frisk men nu har jag mer ont i halsen och känner mig mer hängig än första veckan. Men jag klev ändå upp när alarmet ringde. Startade dagen med att fota lite, de har nästan blivit min rutin på senaste. Ljuset är ju som absolut bäst på morgonen så då får man passa på!

Åt sedan min vanliga frukost som består av varm choklad med en toast. Efter frukosten så bestämde jag mig för att ta en promenad nu när den första snön har lagt sig. Trots att jag var otroligt hängig så var det skönt med friskluft. Kom hem och började dammsuga lägenheten eftersom de var kattsand överallt.

Jag fortsatte sedan eftermiddagen med att tvätta några maskiner. När man har katter som både kissar och kräks typ överallt så blir de en del maskiner per dag. Bara bra övning inför att bli förälder en dag. Haha.

Sambon kom hem vid tre snåret ungefär. Då gjorde han sig i ordning för att åka och ha grabb-kväll. När han väl åkt så beställde jag hem pizza och sedan har jag suttit i soffan och kollat på tre olika julfilmer. De var precis en sådan här fredag som jag behövde. Lugnt & mysigt och lite egentid.

Gillar