En dag på stan

Efter mitt besök hos psykologen igår så kom jag hem och tog en dusch. Sedan så släpade sambon med mig in till stan. Jag hade varken ork eller lust men iväg kom vi i alla fall.

Trots att jag var väldigt trött så var det ganska skönt att få spendera en eftermiddag utanför hemmet. Vi började med att äta lunch på La Neta. De var helt okej mat, jag var så hungrig så hann knappt reflektera över vad jag faktiskt tyckte om maten. Men de var en ganska härligt ställe!

Efter att vi käkat så gick vi förbi Muffin Bakery för att sambon ville ha en kaffe. Och oj, vilka bakverk! Vi var alldeles för mätta för att fika men vi köpte med oss två muffins.

Efter kaffet så strosade vi runt i lite olika butiker innan vi begav oss mot NK för att kolla på deras julskyltning. Sambon tycker de är väldigt kul att kolla på den men jag förstår inte riktigt varför alla hetsar över den. Jag tyckte den var riktigt tråkig i år faktiskt. Efter en ganska härlig dag på stan så åkte vi hem igen. Var hemma vid klockan fyra ungefär & då åt vi middag och sedan la oss hyfsat tidigt.

Gillar