En dag med familjen

I söndags var det dags för mig att ta mig till Älta. Ännu en gång länge sedan som jag åkte kommunalt. Jag vaknade av alarmet vid klockan 08.45, gjorde mig i ordning och åkte på en gång. Ångesten kom redan när jag satt och väntade på bussen så jag satte på en meditations video på youtube.

När jag väl klev på pendeltåget så ville jag verkligen inte. Men jag startade om en ny meditations video som var en halv timma lång. Satte mig bekvämt, lyssna på varenda ord hon sa till punkt och pricka, slöt ögonen och gjorde andnings-övningar. Jag måste säga att de var effektivt men folk måste ju trott att man var riktigt knäpp när man satt och djup-andades på tåget.

När jag väl kom till stan så föll en sten från mina axlar, satte då på lite musik istället och njöt av att jag faktiskt klarade av pendeltågs resan. Då det är den som skapar mest ångest hos mig. När klockan slagit halv elva så klev jag äntligen in i mamma och pappas lägenhet. I made it!

När jag kom fram så höll mamma på i köket som vanligt, hon bakade för fullt inför små syskonens kalas. Bullar, tårtor och kärleksmums. Det doftade så otroligt gott när man klev innanför dörren. Mina yngsta syskon börjar bli så stora nu, kan inte förstå det själv! Lillesyrran fyllde 14 och lillebrorsan 12 år. Helt galet. Även fast dom börjar bli riktigt stora nu så kommer dom alltid vara mina bebisar!

Kalaset var hur mysigt som helst. Alla syskon med deras respektive kom över och de var så mysigt att få träffa alla igen. Senast jag träffade familjen var för en månad sedan så detta var precis vad jag behövde. Jag fick äntligen hålla i mosters lilla snuttis igår! Eftersom hon har problem med andningen och en sond som hänger och dinglar så har jag varit så rädd inför att hålla henne men igår tog jag tillfället i akt och tog henne. Sötnosen sov på mitt bröst i två timmar, alltså hur mysig? Spädbarn är ju något av det finaste vi har.

Tyvärr blev det inte så mycket fotande under kalaset eftersom de var då jag höll i denna pluttis. Jag gav all min uppmärksamhet till henne. Jag fikade inte ens!? Så mycket gosade jag med denna sötnosen.

Vi stannade i alla fall kvar och åt middag tillsammans med familjen. Det bjöds på söndagsstek med kokt potatis, sallad och mammas gudomliga brunsås. Man blir så bortskämd när man kommer hem med underbart god mat! Vi stannade till halv nio ungefär innan vi bestämde oss för att åka hemåt, handlade på vägen hem och sedan tok däckade inom en timma. Hade en så otroligt bra dag med min fina familj.

Gillar