En dag med familjen

Igår var dagen, dagen för att åka kommunalt igen. Jag vaknade till liv och tog mig sedan i kragen för att börja åka mot Älta. Såg till att passa in pendeln som inte stannar på alla stationer för att göra de enklare för mig.

Resan dit gick bra, hade konstant ångest men jag kunde hantera de. Så vid klockan ett ungefär så var jag äntligen framme i Älta. Mamma & pappa jobbade såklart fortfarande så jag hämtade nycklarna av mamma och gick sedan hem till lägenheten.

Efter en liten stund så kom även sambon. Han passade på att vila ett tag efter jobbet medan de fortfarande var lugnt.

Vid klockan fem så hade alla kommit hem från jobb och skola. Även syrran kom förbi med hennes sambo och dotter. Mitt under allting så hade brorsans dörr gått i baklås så en annan brorsa var tvungen att sparka in dörren. Aldrig en lugn stund hos Jönssonligan, haha.

Självklart blev de mycket gos med lilla Thea. Som har vuxit något otroligt. Hon är snart fyra månader den lilla sötnosen! Tiden går alldeles för fort känner jag.

Vid strax efter klockan sju så bjöds det på schnitzel och friterade pommes. De var länge sen jag åt något friterat så de var väldigt gott. Efter middagen så tog jag över Thea så hennes föräldrar fick äta. Efter att alla ätit klart så satte vi oss och kollade på Sverige matchen tillsammans. Jag & sambon började åka hemåt när klockan slagit elva.

Gillar