en dag i Bromma

I tisdags bestämde vi oss för att först hämta upp ett par krukor som vi sett att någon sålde på Facebook. När vi väl hämtat upp de så åkte vi in till Bromma till Scarfó Gelato för att testa ännu ett nytt glass ställe. Väl framme så mötte vi upp storesyrran med hennes familj. Hade inte träffat dom på 5 veckor och mosters lilla älskling hade blivit så stor & hon går nu också!

Har hört riktigt bra om detta glass ställe i Bromma och jag måste säga att den var riktigt bra också, så otroligt krämig glass. Efter att vi ätit upp glassen så promenerade vi ner till vattnet där vi satte oss på en gräsplätt och bara mös. Åt lite bullar och skrattade åt min älskade Thea, snacka om teaterapa den där tjejen! Så otroligt go!

Efter att ha suttit i gräset ett tag så bestämde vi oss för att åka till en secondhand butik i Bromma, jag hittade absolut ingenting men Thea fick i alla fall med sig lite leksaker hem. Därefter åkte vi vidare hem till mamma och pappa i Älta där vi spenderade resten av kvällen. Vi åt middag tillsammans och bara hade de super mysigt. 

Gillar

Kommentarer