En dag i Älta

Igår så skulle jag och sambon köpa en lampa till hans odling i Tyresö. Eftersom vi ändå var på rätt sida av stan så passade vi på att umgås lite med familjen också. Vi kom dit vid två ungefär och en efter en så kom alla syskon med respektive. Vi åt en super god gryta med potatismos tillsammans och bara njöt. Jag älskar verkligen dom dagarna där hela familjen samlas och bara myser tillsammans. Så mysigt att få prata ikapp med alla om livet.

Vi var i Älta fram till halv elva ungefär innan jag och sambon bestämde oss för att åka hemåt. Vi var så himla trötta men hade en så mysig dag i Älta.

Passade på att knäppa några bilder i mamma och pappas sovrum. Om jag ska vara ärlig så är de absolut inte min stil av tapet men deras sovrum är så otroligt mysigt att man bara vill slänga sig i deras säng så fort man kommer dit.

Självklart blev de en hel del bebis mys. Mosters älskling Thea börjar bli så otroligt stor och man börjar verkligen kunna få henne att le, den lilla godingen. Min andra lilla älskling Nikki som jag också är moster till börjar också bli riktigt stor. Sötnosen går och säger Hej hela tiden. Så söt!

Gillar