DEN SENASTE TIDEN

Jag har verkligen tappat glöden lite för att blogga faktiskt. Jag fotar inte speciellt mycket längre för de känns som att man har fotat varenda hörn i lägenheten. De är de jobbigaste med att vara intresserad av inredning, att man alltid vill ha något nytt att fota för att få variation. Men de funkar ju inte riktigt alltid. Annars så har de varit en riktigt lugn tid för oss här hemma. Jag minns inte ens senast jag bloggade och orkar inte riktigt läsa igenom och kolla vad jag skrev sist heller, så trött är jag.

Sambon fortsätter att jobba tre dagar i veckan och jag fortsätter min karantän. Har varit sjuk i två månader nu och alla läkarbesök som jag haft inplanerade blir avbokade en efter en. Ligger mestadels i sängen och kollar på telefonen, filmer, serier m.m. Försöker ta mig ut på en promenad om dagen i alla fall men den senaste tiden så har jag blivit andfådd så fort jag gått några meter..

De känns faktiskt fruktansvärt jobbigt att gå hemma så här och inte ens orka gå ut. Man sitter bara hemma och äter, man känner sig allt mer plufsig för varje dag som går och de tär på mig. Jag orkar inte ens ta hand om mig själv, minns inte senast jag duschade. Jag kan inte hålla koll på något längre. Känner mig lite som en senil tant. Så livet är inte riktigt på topp just nu men jag hoppas att medicinen börjar fungera snart..

Gillar