Dagens lista

Dagens humör?

Humöret är bra trots att förkylningen fortfarande håller i sig. Boostar mig själv med massor av c-vitamin och bra näringsrik mat.

Dagens planer?

Inga planer över huvudtaget, försöker fokusera på att bli frisk så fort som möjligt. De var länge sen jag hade feber och ont i halsen.

Dagens borde?

Jag borde verkligen städa & tvätta men tänker att de får vänta tills i alla fall febern har gått över. Mitt enda borde idag är att ta en promenad trots att regnet slår mot fönstret.

Mysig tröja - länk // Beige byxor - länk

Dagens frisyr?

Har satt upp luggen i en slarvig bulle för jag tycker inte om när håret hänger i ansiktet, oborstat och en slapp bulle.

Dagens klädsel?

Som vanligt när jag är hemma så strosar jag runt i mina allra skönaste mjukiskläder, inget som sitter åt och skaver. De ska vara bekvämt!

Dagens materiella vill ha?

Allt som jag vill ha just nu är saker till inredningen. Jag har verkligen fatta tycke för det och har planer på hur vårt hem ska se ut i framtiden. Men allra mest skulle jag vilja ha en matta till vardagsrummet just nu. Hade tänkt mig denna.

Dagens längtan?

Just nu längtar jag tills det blir så där mysigt vitt utomhus, krispigt & solens sken. Jag längtar efter en riktigt vit och mysig jul. Sen längtar jag även efter att ge min sambo sin julklapp, för de är något som han verkligen behöver!

Gillar

Kommentarer