Byte av anti depressiva

Igår var första dagen som jag tog de nya tabletterna. Anledningen till att jag bytt anti depressiva är för att jag åt en sort som var väldigt dyr och jag hade inte råd att köpa nya helt enkelt. Därför gjorde jag valet att gå tillbaka till de tabletter som jag testade från allra första början eftersom jag hade några kartor kvar av dom. Så nu pågår en utsättning men samtidigt insättning av nya tabletter. Än så länge har de sett ut så här.

DAG 1: Otroligt trött, trött i skallen. Känt av att jag snubblar en del på orden när jag pratat, som om min käke inte vill samarbete. Obehagliga svettningar & diarré.

DAG 2: En otrolig trötthet, svårt att hålla ögonen öppna. Dov huvudvärk och även illamående till och från under dagen. Även en del ångest symtom.

DAG 3: Denna dag var faktiskt helt okej. Jag var dunder trött men de är ju jag oftast alltid ändå. Så denna dag var i princip normal. Så skönt!

DAG 4: Ingen matlust över huvudtaget, trött som vanligt. Men annars en helt okej dag med en del huvudvärk.

DAG 5: Tröttheten fortsätter i vanlig takt, huvudvärken håller i sig fortfarande och jag har svårt för att känna hunger. Är inte sugen på något alls. Men detta med matlusten ser jag bara positivt, på dom förra tabletterna ville jag äta konstant.

Gillar

Kommentarer