Budgivning

I söndags var vi på den sista inbokade visningen. Hade ett tag 4 inbokade visningar vilket gjorde att jag kände mig otroligt förvirrad faktiskt. Men de två senaste vi besökte var i mycket värre skick än vi trodde och de var absolut ingenting som skrevs med i beskrivningarna såklart. Så den första villan vi kollade på var riktigt bra men det kändes inte alls rätt.

Nu i söndags besökte vi en villa en bit utanför Rimbo. Tomten är så otroligt mysig & jag har i princip redan flyttat in på tomten. Tomten är stor och charmig, finns så mycket man kan göra. I huset är det en del som måste renoveras.

De har varit dåligt tätt på taket där de ganska nyligen bytt till plåttak, så där måste vi täta och eventuellt byta till pannor vilket det är på andra sidan av taket. Efter som de har tätat dåligt så har de blivit en vattenskada i taket på badrummet. Så de är det absolut första vi måste ordna. Sedan funkar det andra men för att jag ska vilja bo där så måste vi göra om både badrum & köket men det är inte ett måste för att kunna bo.

Det är mycket som måste målas/tapetseras om i huset men de tycker jag bara är kul. De finns en del i huset som är mer nybyggd och fräsch där vi inte måste göra något alls. Sedan har vi en källare som är helt tom som måste renoveras för att kunna göra det beboeligt. Där nere är det mycket jobb men sånt kan man ju göra allt eftersom. De viktigaste är övervåningen och det är prio ett.

Så nu ska vi ta och ringa banken och börja buda eventuellt. Ska bli spännande att se vad som händer.

Gillar

Kommentarer